Video

Door een overkill aan video’s die de consument op elk moment van de dag bereiken, zal het in de toekomst steeds moeilijker worden om de aandacht van kijkers te krijgen en vast te houden. Orange Media onderscheidt zich door samen met de klant een video/online visie uit te denken. De tijd van lineaire reclame is voorbij. De vraag van morgen is: Hoe krijgt u een verhaal bij het publiek? Met een team van cameramensen, verslaggevers, regisseurs, editors, geluids- en beeldtechnici kan Orange Media producties van elk formaat bedenken en ten uitvoer brengen. Zowel online- als televisiecontent. Of het nu om een sfeerimpressie of compleet tv-programma gaat.

.

Orange Media verzorgt complete bedrijfsvideo`s, instructiefilms en online video-content voor particulieren en bedrijven. Maar ook een drone video of sfeerimpressie van een evenement behoren tot de mogelijkheden.

Mediakramp

Naast ondernemers en bedrijven zijn de cameramensen en verslaggevers van Orange Media dagelijks op pad voor verschillende (landelijke) nieuwsmedia. Vaak zien wij dat mensen die bedoeld (of onbedoeld) in de belangstelling komen te staan, helemaal in de kramp schieten als de pers op bezoek komt. Dat is met een paar slimme trucjes helemaal niet nodig. Media-ondernemer Xavier Comuth en journalist Nick Rompelberg ontwikkelden ‘Meet The Press’, een casus-gerichte cursus voor ondernemers, woordvoerders en politici. Met voorbeelden uit de praktijk worden deelnemers getraind in het binnenloodsen of juist op afstand houden van de pers. In het tweede deel van de training wordt er casusgewijs geoefend met het geven van televisie-interviews.

Meer informatie over deze mediatraining